Events & Meer

Feest, borrel, zakelijke bijeenkomst, vergadering, bruiloft of een ander event? Onze unieke locatie biedt volop mogelijkheden. Bij Rembrandt zorgen we voor een passende ruimte voor elke gelegenheid. In de juiste stijl, van groots tot intiem, bij goed of minder goed weer. Natuurlijk met verrassende hapjes en drankjes.

Neem contact met ons op

Compleet verzorgde zakelijke bijeenkomsten

Rembrandt heeft voor elke zakelijke bijeenkomst een unieke ruimte. De kleine serre is perfect voor een besloten meeting of een teamsessie. Onze karakteristieke grote serre is geschikt voor 50 personen waarin diverse opstellingen mogelijk zijn.

Heeft u een groter gezelschap? Dan kiest u voor onze Panoramazaal: de ideale ruimte voor meer dan 100 personen. Het grote terras aan de achterzijde met uitzicht op de heide is ideaal voor een afsluitende borrel, zowel bij goed als bij slecht weer. Medio 2022 openen we ook ons nieuwe paviljoen en park, waar u uw bruiloft of feest midden in de natuur kunt vieren!

Voor welke ruimte u ook kiest: ze zijn flexibel in te richten en kunnen bovendien aan elkaar gekoppeld worden. Ze hebben allemaal een unieke sfeer en zijn qua inrichting volledig aan te passen aan uw wensen. Koffie, thee en water staan voor u klaar en ook een lunch, appetizer of diner verzorgen wij graag. Apparatuur hebben we natuurlijk in huis en bovendien parkeert u gratis. 

Informeer naar de mogelijkheden

Dé locatie voor uw feest, borrel of bruiloft

Bij Rembrandt komt alles samen. Bij ons vindt u niet alleen de locatie die past bij uw feest, borrel, partij of bruiloft. Ook zorgen we voor de juiste aankleding van de ruimte én bijpassende hapjes en drankjes in de juiste stijl.

Voor elk event verzorgen we een totaalconcept. Denk bijvoorbeeld aan een borrel in onze grote serre met goed gevulde tapasplanken, of kies voor een walking dinner in de intieme kleine serre. Geef een daverend trouwfeest in onze Panoramazaal met eigen bar en buitenruimte. Ons terras dat uitkijkt op de heide leent zich perfect voor een zomers feest met live outdoor cooking of een winterse bbq. Of vier uw bruiloft in de romantische setting van ons nieuwe buitenpaviljoen!

Alles is mogelijk. Rembrandt verzorgt uw hele event tot in de puntjes. In de stijl en setting die u graag wilt. Kies voor een van onze totaalconcepten of geef ons uw wensen en ideeën door. Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met u!

Informeer naar de mogelijkheden