High Meters

Geniet nu van nóg meer keuze in Rembrandt’s befaamde meterplanken! Kies voor een proeverij van verfijnde theesoorten, laat u verrassen door de lekkerste wijnen of ontdek spannende combinaties met gin. Vanzelfsprekend begeleid door een variatie van culinaire hapjes op een meter plank.

Rembrandt’s High Meters worden tussen 12:00 en 15:00 uur geserveerd. Reserveren kan (minimaal een dag van tevoren) via onderstaande button. Uiteraard houden we rekening met allergieën of dieetwensen.

Reserveer uw High Meter

Meter High Tea

Laat u verwarmen door een proeverij van verschillende heerlijke theesoorten. Daarbij een meter plank gevuld met heerlijke hartige hapjes zoals warme miniquiches en bladerdeeg met huisgemaakte winterse ragout maar uiteraard ontbreken ook klassieke scones en macarons niet. Een traditionele High Tea, maar met Rembrandt’s bekende signatuur!

Prijs per persoon: € 27,50

Meter High Wine

Een sprankelende High Wine op Rembrandt’s wijze! We starten deze meter met een heerlijke bubbel op basis van cava en vervolgens kunt u genieten van een tasting van verschillende prachtige wijnen. Natuurlijk serveren wij daarbij een culinaire mix van koude en warme huisgemaakte bites, passend bij de wijn die u proeft. Beleef hoe verrassend smaakcombinaties kunnen zijn!

Prijs per persoon: € 45,00

Meter High Gin

Ervaar de bijzondere wereld van gin en tonic, die u bij Rembrandt in originele, onverwachte en verfrissende combinaties kunt proeven. Heeft u bijvoorbeeld wel eens een gin tonic geprobeerd met gerookte rozemarijn? Natuurlijk hoort ook bij deze High Gin een meter plank met een keur aan verschillende heerlijke hapjes om uw smaakbeleving compleet te maken!

Prijs per persoon: € 45,00

Keuzemenu €32,50

✓ Voldoende gratis parkeergelegenheid
✓ Sfeervolle brasserie en terras midden in het groen
✓ Dé locatie voor meetings, borrels of feesten
Reserveren