Kerstbrunch 2022

Geniet van Rembrandt’s kerstbrunch op eerste of tweede kerstdag!

Laat u smaakvol verrassen bij Rembrandt! Op eerste en tweede kerstdag kunt u bij ons genieten van een feestelijke brunch in kerstsfeer en maakt u een culinaire reis langs onze heerlijke buffetten. Ook kinderen zijn natuurlijk van harte welkom, speciaal voor hen heeft de kerstman een leuke verrassing! Wij ontvangen u graag tussen 11.00 en 12.00 uur met een glas cava en we eindigen om ongeveer 15.00 uur.

Prijs per volwassene € 45,00 en per kind tot 12 jaar € 22,50

Wij verwelkomen u graag!

Update: voor eerste kerstdag zijn we volgeboekt! Wilt u voor tweede kerstdag reserveren? Boek dan snel uw plaatsje!

Reserveren

Vier Kerstmis bij Rembrandt!

U start uw culinaire reis met verschillende soorten winterse soepen geserveerd met bijpassende hapjes, huisgemaakte soepstengels en profiteroles. Natuurlijk vergezeld van een uitgebreide broodtafel met diverse soorten brood, kerststol, zoete broodjes en smeersels!

Vervolg uw weg naar een uitgebreid buffet met verschillende lokale kaassoorten, verse salades met vis en vlees (of vegetarisch) en een uitgebreide mix van charcuterie zoals prachtige hammen, romige Belgische paté en diverse mediterrane worstsoorten. Daarbij vijg, druiven, noten, confiture en olijfjes.

U bent bij uw volgende stop aanbeland waar onze chef u huisgemaakt stoofvlees serveert en plakken beenham en rosbief voor u afsnijdt. Visliefhebbers kiezen voor geurende scampi in lookolie en kabeljauw met beurre blanc. Ook kunt u een ruime keuze maken uit vegetarische gerechtjes. Daarbij verse pasta, fijne aardappel en diverse groenten van het seizoen.

U sluit uw kerstbrunch af met een keur aan heerlijke zoete lekkernijen van onze chef. Denk aan ter plekke geflambeerde flensjes, mousse, ijstaart, brownies, cupcakes en nog veel meer zoete mondvermaakjes!

Op kerstavond zijn wij alleen geopend voor het kerstdiner. 

Op eerste kerstdag bent u welkom voor een kerstbrunch of het kerstdiner. Onze brasserie is die dag gesloten.

Op tweede kerstdag zijn wij geopend voor de kerstbrunch en is onze brasserie daarnaast tot 17.00 uur geopend voor de lunch á la carte en/of de borrel.