Brasserie & Meer

Jeroen Maas en zijn team koken met eerlijke, verse ingrediënten. Op onze menukaart vindt u verrassende combinaties. Altijd huisgemaakt en afgestemd op het seizoen. Klassiekers, maar met een moderne twist. Bijzondere gerechten met pure smaken als basis. 

Goed eten en drinken in een fijne en sfeervolle omgeving. Nét dat beetje meer, maar wel voor een vriendelijke prijs. Dat is waar wij bij Rembrandt voor staan. We werken samen met lokale partners en producenten en we koken zoveel mogelijk met mooie producten uit de streek.

Bekijk de dinerkaart
Bekijk de lunchkaart
Bekijk de borrelkaart

Reserveren

Diner

Komt u dineren bij Rembrandt? Kies uw voor-, hoofd- en nagerecht uit het wisselende driegangenmenu. Op tafel staan altijd vers brood met smeersels en een fles fris water.

Dinerkaart

Lunch

Geniet van een verrassende sandwich of vers broodje, geurende huisgemaakte soep met knapperig stokbrood of een gevulde maaltijdsalade in de brasserie of op het terras. 

Lunchkaart

Borrel

Ook gezellig en uitgebreid borrelen kan bij Rembrandt. Proef onze appetizers of kies voor een van onze borrelplanken. Natuurlijk met een fris drankje, een goed glas wijn of een speciaalbiertje. 

Borrelkaart

Keuzemenu € 34,50

✓ Voldoende gratis parkeergelegenheid
✓ Sfeervolle brasserie en terras midden in het groen
✓ Dé locatie voor meetings, borrels of feesten
Reserveren