Ontmoet elkaar bij
Brasserie Rembrandt

Op een unieke locatie precies tussen Breda en Oosterhout ligt Brasserie Rembrandt. Dé plek om culinair te genieten van een lekkere lunch of een verrassend diner.

Goed eten en drinken

Goed eten en drinken in een fijne en sfeervolle omgeving. Genieten in een gezellige brasserie met de kwaliteit van een restaurant. Dát is waar wij bij Rembrandt voor staan. 

Jeroen Maas en zijn team koken met eerlijke, verse ingrediënten. Op onze menukaart staan verrassende combinaties. Altijd huisgemaakt en afgestemd op het seizoen. Klassiekers, maar met een moderne twist. Bijzondere gerechten met pure smaken als basis. We werken samen met lokale partners en producenten en we gebruiken zoveel mogelijk mooie producten uit de streek.

Kom culinair genieten in onze brasserie of op ons ruime buitenterras!

Kies voor een verrassende sandwich, geurende huisgemaakte soep met knapperig stokbrood of een goedgevulde maaltijdsalade in de brasserie of op het terras. Of laat je verrassen door een variatie van heerlijke bites van de chef, geserveerd op een meter plank.

Laat je verrassen door ons wisselende driegangenmenu of kies een voor-, hoofd- en nagerecht uit het wisselende à la carte menu. Natuurlijk onder het genot van een goed glas wijn, en fris drankje of een lekker (speciaal)biertje. 

Brasserie Rembrandt