JA, IK WIL!

Of jullie de mooiste dag van jullie leven nu groots willen vieren of juist klein en intiem: samen zorgen we voor een droombruiloft die niemand meer zal vergeten. Natuurlijk helemaal in jullie eigen stijl en sfeer!

Bijzonder, persoonlijk én onvergetelijk

Niets is zo persoonlijk als een huwelijk. Bij Rembrandt draait daarom alles om jullie. Een intieme ceremonie in het romantische prieel? Proosten met jullie gasten met een aangeklede borrel of receptie op het terras? Een culinair huwelijksdiner of een live bbq door onze chefs? Een spetterend trouwfeest met dj? Bij Rembrandt kan het allemaal. 

De locatie staat op jullie trouwdag volledig tot jullie beschikking en jullie persoonlijke Rembrandt-eventplanner zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Zo hebben jullie nergens omkijken naar en hoeven jullie niets anders te doen dan volop genieten! De invulling en de aankleding van jullie mooiste dag kunnen jullie helemaal zelf bepalen. Alles is mogelijk: zowel binnen als buiten, zowel groots als intiem, in elke stijl en sfeer. We bespreken graag de mogelijkheden met jullie! 

Meer weten?

Wij besteden veel aandacht en tijd aan jullie wensen. Want jullie allermooiste dag moet perfect zijn tot in detail, en 100% bij jullie passen! Wil je meer weten over hoe jullie mooiste dag eruit kan zien en wat de mogelijkheden zijn? Of wil je graag een keer langskomen om onze locatie te zien? Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

Rembrandt events