Kom werken bij Rembrandt!

Bij Rembrandt doen we er alles aan om onze gasten in de watten te leggen. Dat doen we in een gedreven team enthousiaste horecatoppers. We werken keihard, maar we sluiten de avond ook samen af met een gezellig drankje aan de bar.

Rembrandt is op zoek naar nieuwe collega’s, mét en zonder ervaring. Iets voor jou? Bekijk onze vacatures! Heb je interesse, wil je graag meer weten of de sfeer komen proeven? Neem contact met ons op! Vul het contactformulier in, stuur een mailtje naar keuken@brasserierembrandt.com of kom even bij ons langs! We ontmoeten je graag.

Onze keukenbrigade zoekt een enthousiaste leerling kok met passie!

Heb jij een passie voor koken? En wil je alle kneepjes van het vak leren in een gezellige en gemotiveerde keukenbrigade waar kwaliteit op één staat?

Bij Rembrandt maak je die stap naar jouw toekomst. Want wij investeren graag in jou. Onze mensen zijn namelijk onze grootste kracht! Als leerling ben je de rechterhand van de kok. Je krijgt volop de kans om kennis te maken met alle facetten van de gastronomie en je draagt bij aan een onvergetelijke culinaire beleving voor onze gasten.

Onze menukaart wisselt regelmatig, dus bij ons hoef je niet bang te zijn voor routinewerk. En we vinden het geweldig als je creatief meedenkt over nieuwe gerechten!

Jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling krijgt bij ons de volle focus. Je werkt in een klein team dat niet alleen fantastisch eten bereidt, maar waar óók heel veel gelachen wordt.

Je kunt bij ons vier dagen per week impact maken en jouw talent nog verder laten groeien. Je krijgt een mooi salaris, je werktijden bepalen we in overleg en natuurlijk ben je aanwezig bij onze legendarische personeelsuitjes. Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Let’s go!

Ben jij die zelfstandig werkend kok of (aankomend) souschef met creatieve skills?

Draai jij je hand niet om voor het managen van de keuken? En ben je een kei in het samenstellen van een verrassend, steeds wisselend menu? Heb je een liefde voor verse producten, een scherp oog voor detail en staat kwaliteit, gastvrijheid en een goede sfeer bij jou hoog in het vaandel? Kom jij optimaal tot je recht in een klein maar gedreven team? Top. Want dan ben je bij ons als een vis in het water.

Als zelfstandig werkend kok ben je medeverantwoordelijk voor de gang van zaken in de keuken en bedenk je mooie culinaire concepten op maat. Zowel in de brasserie als tijdens events kun jij je creativiteit uitleven: van bites tot à la carte diner, van bruiloft tot feest, van high-end diner tot live bbq.

Natuurlijk krijg je een uitstekend salaris, heb je prima secundaire arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden en krijg je er gratis een superleuke werkomgeving én onvergetelijke personeelsuitjes bij. Je kunt fulltime aan de slag, maar werk je liever 4 dagen? Dat kan ook!

Bij Rembrandt ben je regelmatig in de weekenden en op feestdagen vrij: altijd op kerstavond, tweede paasdag en tijdens carnaval. Klinkt goed, toch?

Kom schitteren als medewerker bediening bij de leukste brasserie van Brabant!

Wij zoeken een nieuwe ster aan ons front! Ben jij op zoek naar een afwisselende job in een gezellig team? Als medewerker bediening maak je bij Rembrandt van elke avond een feestje en van elke gast een VIP. Of je nu aan de slag bent in onze brasserie of op een bruiloft of event staat: jij bent degene die iedereen in de watten legt en een glimlach op elk gezicht tovert. Bij ons kun je parttime aan de slag en je werkdagen en uren stemmen we in overleg af. Het is fijn als je ervaring hebt, maar zeker geen eis. Als je een goed gevoel hebt voor gastvrijheid en een flinke dosis enthousiasme met je meeneemt, dan is dat wat ons betreft genoeg!

Wij zoeken een afwasser met superpower!

Ben jij de ongekroonde koning of koningin van de afwas? Heb je een passie voor glanzende borden, blinkende besteksets en schone pannen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als afwasser ben je de onmisbare schakel in ons team en de rots in de branding van de keukenbrigade. Jij deinst niet terug voor een stapeltje vuile vaat en je bestrijdt een berg afwas met schuim en zeep. Je zorgt ervoor dat alle keukengerei weer spic en span is, klaar voor een volgende culinaire uitdaging. Bij Rembrandt werken we een klein en gezellig team en in onze keuken is altijd ruimte voor humor en plezier. Ben jij de afwasheld(in) die we nodig hebben?

Brasserie Rembrandt