PARTY TIME!

Een spetterend verjaardagsfeest, een feestelijke kraamborrel of een gouden huwelijksjubileum? Dat moet natuurlijk op een bijzondere manier gevierd worden! Bij Rembrandt kan het allemaal.

Vier de mooie momenten!

Een huwelijksjubileum, verjaardag, familiefeest, kraamborrel of een andere bijzondere gelegenheid? Mooie momenten wil je natuurlijk op een unieke manier samen met je gasten vieren. Rembrandt regelt je feest tot in de puntjes!

Voor jouw feest of event verzorgen we een verrassend totaalconcept met passende hapjes en drankjes. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle borrel met goed gevulde tapasplanken in een van onze serres. Proost met je gasten met een culinaire bbq in de intieme setting van de buitenplaats, met prachtig uitzicht op de heide. Of geef een daverend feest in onze Panoramazaal, geschikt voor meer dan 150 personen. Natuurlijk met dj en late night snack.

Alles is mogelijk! De aankleding van de ruimte stemmen we volledig af op jouw wensen, passend bij het thema van het feest. Geluidsapparatuur hebben we natuurlijk in huis en bovendien parkeren je gasten gratis op ons eigen terrein.

Meer weten?

Heb je iets te vieren? Wij regelen jouw feest tot in de puntjes. Geef ons je wensen en ideeën door en neem contact met ons op, of kom langs op onze locatie. We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Rembrandt events