Kerstbrunch 2023

Laat je smaakvol verrassen bij Rembrandt! Op 24, 25 en 26 december kun je bij ons genieten van een feestelijke brunch in kerstsfeer en maak je een culinaire reis langs onze heerlijke buffetten.

Vier Kerstmis bij Rembrandt!

Wij ontvangen je graag tussen 11.00 en 12.00 uur met een glas cava (ook voor de kinderen is er natuurlijk een sprankelend aperitief) en we eindigen om ongeveer 15.00 uur.

De prijs per volwassene is € 47,50 en per kind tot 12 jaar € 22,50.

Rembrandt's kerstbrunch

Start je culinaire reis met 4 verschillende heerlijke winterse soepen. Natuurlijk met een uitgebreide broodtafel met diverse soorten huisgemaakt brood, kerststol, zoete broodjes en smeersels!

Vervolg je weg naar een uitgebreid buffet met verschillende kaassoorten, verse salades (ook vegetarisch), knapperige quiches, gerookte en gekookte vissoorten, visterrine en een uitgebreide mix van charcuterie zoals prachtige hammen en mediterrane worstsoorten. Daarbij vijg, druiven, noten, confiture en olijfjes.

Bij je volgende stop kun je een keuze maken uit allerlei lekkere gerechtjes. Onze chef serveert huisgemaakt zacht gegaard stoofvlees en snijdt plakken beenham voor je af. Visliefhebbers kiezen bijvoorbeeld voor scampi in lookolie en een geurend vispotje. Ook zijn er natuurlijk volop vegetarische gerechtjes. Daarbij verse stoofpeertjes, aardappel en diverse groenten.

Sluit je kerstbrunch af met een keur aan heerlijke zoete lekkernijen van onze chef. Denk aan ter plekke geflambeerde flensjes met kers, omelet Sibérienne, chocolademousse, vers fruit, tiramisu en nog veel meer!

Op 24 december zijn wij alleen geopend voor de kerstbrunch. 

Op eerste en tweede kerstdag ben je welkom voor zowel de kerstbrunch als het kerstdiner. Onze brasserie is op deze dagen gesloten.

Brasserie Rembrandt