LET’S MEET!

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst? Bij Rembrandt vind je een sfeervolle ruimte voor jouw klantbijeenkomst, training of personeelsdag én natuurlijk alle faciliteiten die je nodig hebt.

Tot in de puntjes verzorgd

Organiseer jouw business event op een unieke, landelijk gelegen locatie in hartje Brabant! Bij Rembrandt vind je voor elke zakelijke bijeenkomst een passende ruimte. Onze karakteristieke serres zijn geschikt voor 10-50 personen. Ben je met een groter gezelschap? Dan kies je voor onze Panoramazaal: de ideale ruimte voor meer dan 150 personen, en ook ons semi-overkapte terras staat tot jullie beschikking. 

Voor welke ruimte je ook kiest: ze zijn flexibel in te richten en hebben allemaal een fijne sfeer. Koffie, thee en water staan voor jullie klaar en apparatuur hebben we in huis. Natuurlijk verzorgen we binnen of buiten een heerlijke lunch voor jullie. Sluit de dag af met een smakelijke appetizer, aangeklede borrel of culinair diner. Wij denken graag mee en we zorgen ervoor dat  jullie zakelijke event tot in de puntjes is verzorgd!

Meer weten?

Bij Rembrandt vind je een sfeervolle ruimte voor elke zakelijke bijeenkomst, waar het je gasten aan niets ontbreekt. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en leg ons je wensen voor. Wil je graag een keer langskomen om onze locatie te zien? Dat kan natuurlijk ook!

Rembrandt events