EEN BIJZONDERE SFEER MIDDEN IN HET GROEN

Op zoek naar een sfeervolle en bijzondere locatie voor een feest, bruiloft of zakelijk event? Onze unieke locatie biedt volop mogelijkheden. Bij Rembrandt komt alles samen!

Een event om nooit meer te vergeten

Feest, borrel, zakelijke bijeenkomst, vergadering, bruiloft of een ander event? Op een unieke plek precies tussen Breda en Oosterhout ligt Rembrandt: een bijzondere eventlocatie waar het je gasten aan niets ontbreekt.

Op onze locatie vind je een prachtig pand met twee ruime zalen, drie terrassen (waarvan een semipermanent overkapt) en een ruim buitenterrein met bars en privétoiletten: de hele locatie staat tijdens het event tot jullie beschikking. Alles is mogelijk. Zowel binnen als buiten, van groots tot intiem, bij goed of minder goed weer.

Rembrandt verzorgt je event tot in de puntjes. Neem contact met ons op of kom even bij ons langs. Wij stellen graag een offerte op maat voor je op!

Vier de mooiste dag van jullie leven op een landelijke, romantische locatie in hartje Brabant. Groots en spetterend of juist klein en intiem: samen zorgen we voor een droombruiloft die niemand meer zal vergeten. Natuurlijk helemaal in jullie eigen stijl en sfeer!

Een jubileum, verjaardag, familiereünie, themafeest, communie, kraamborrel of iets anders te vieren? Bij Rembrandt kun je terecht met grote én kleine gezelschappen, zowel binnen als buiten. We zorgen natuurlijk voor de juiste aankleding, een dj én voor bijpassende hapjes en drankjes.

Organiseer je business event, teambuildingsdag of personeelsfeest bij Rembrandt! Onze serres hebben een unieke sfeer en zijn qua inrichting volledig flexibel. Ook het terras met prachtig uitzicht op de heide staat tot jullie beschikking en alle faciliteiten hebben we natuurlijk in huis!

Rembrandt events